Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Mits op voorraad.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Keukens worden door ons besteld bij de fabrikant en hebben een levertijd van ongeveer 5-8 weken na order invoer. De afleverdatum wordt in overleg met u bepaald.

Inbouwapparatuur welke speciaal voor u wordt besteld kunnen niet retour gezonden worden. Dit geld ook voor keukens aangezien dit maatwerk is. 

Apparatuur die in ons standaard assortiment zitten kunt u binnen 14 dagen retour zijn na ontvangst van een retour nummer. Dit nummer kunt u aanvragen door een email te sturen ovv uw ordernummer met de reden van retour. Vermeld u tevens hier ook uw rekeningnummer waarop u de betaling wenst te ontvangen. ( dit kan enkel naar het rekening nummer vanwaar de factuur is betaald ) Na deze mail ontvangt u dan een retour nummer om dit retour te sturen. 

De retour kosten zijn voor uw rekening. Na ontvangst zullen wij binnen 14 dagen het openstaande bedrag aan u retour betalen.